Accommodatie

Op onze minicamping kun je van de volgende verblijf mogelijkheden gebruik maken...

Campingplaatsen

Alle 18 campingplaatsen zijn geschikt voor tent, caravan of camper en beschikken over een eigen meter voor maximaal 6 Ampère stroom. Een aantal plaatsen zijn zelfs voorzien van rioolaansluiting.

Speciaal voor onze gasten met hond(en) zijn een aantal campingplaatsen omheind, zodat de hond(en) lekker vrij kunnen rondlopen op de eigen plek.

 Ons terrein is erg droog en zeer geschikt voor campers en caravans. Wij hebben voor het chemisch toilet reinigen een speciale plek ingericht.

Compacte blokhut

2/4 persoons compleet ingerichte blokhut. Deze knusse blokhut heeft aan de voorkant een veranda met zitje. Binnen is een compacte keuken met een 4-pits gasstel, koelkast en warm- en koud water. Er zijn twee aparte slaapkamers aanwezig: één met een tweepersoonsbed, en één met stapelbed. De blokhut is voorzien van een kleine U-zit. Er is TV, gaskachel, kledingkast aanwezig. Er is een chemisch toilet aanwezig in de blokhut voor hoge nood. Voor de douche en toilet kun je verder gebruik maken van de voorzieningen op de camping. Klik hier of op de foto om even binnen te kijken.

Comfortabele chalets

Sfeervol en volledig ingericht chalet met een oppervlakte van ongeveer 30 m2 met eigen toilet en douche en centrale verwarming. De chalet is voorzien van een veranda met zitje, keuken, zithoek met tv en een slaapkamer. Op de eerste verdieping is een extra slaapkamer aanwezig. Klik hier of op de foto om even binnen te kijken.

Luxe chalets

Deze luxe en volledig ingerichte chalets (4 stuks) zijn voorzien van keuken met koelkast, oven, koffiezetapparaat (senseo). Volledig ingerichte woonkamer met tv, slaapkamer met tweepersoonsbed. Op de eerste verdieping is een slaapzolder aanwezig. In de aparte badkamer is een toilet en douche. De chalet kan op koude dagen worden verwarmd door middel van een sfeervolle palletkachel. De chalets zijn voorzien een omheining zodat de hond(en) vrij kan rondlopen en andere campinggasten niet hinderen. Klik hier voor een foto-impressie van de luxe chalets.

 

Texashouse

Het Texashouse is een bijzondere belevenis: voorzien van een woon-/slaapkamer, keuken, douche en toilet en centrale verwarming.

Regels

Voor alle accommodatie gelden de volgende regels:

  • Wij zijn het hele jaar geopend;
  • Huisdieren zijn altijd welkom;
  • Aankomst na 15.00 uur, vertrek voor 11.00 uur.
  • Week: vertrek op maandag of vrijdag
  • Weekend: aankomst vrijdag vertrek op maandag
  • Midweek: aankomst maandag vertrek op vrijdag

Je laat de accommodatie bezemschoon achter (blokhut & chalets) en gooit jouw afval zelf weg op de daarvoor bestemde afvalplaats.