Onze Viervoeters

Wij zijn verknocht aan onze twee Leonbergers Storm, Bliksem en Donder, dikke maatjes van elkaar...

Storm

StormIk ben een Leonberger en mijn baasjes hebben mij als eerste in huis gehaald. Ik kom bij een Fokker uit Barneveld vandaan. Als pup heeft het mij aan niets ontbroken. Ik groeide op in de nabijheid van mijn baasjes die mij vooral veel aandacht gaven. Ik groeide gestaag door tot een goeiige lobbes van behoorlijke omvang. Twee jaar na mijn komst ging het bij de baasjes weer kriebelen, er kwam een broertje bij...

Bliksem

Ook ik ben een Leonberger en mijn naam zegt eigenlijk al voldoende. Ik ben een doerak en het liefst haal ik grapjes uit met iedereen maar vooral met mijn ‘broer’. Spelen is mijn lust en mijn leven. Mijn oorsprong ligt in Denemarken.

 

Donder

Ben ik even een bofkont dat mijn baasje mij heeft uitgekozen om te komen wonen op één van de meest mooie plekjes van Nederland. Met twee grote broers gaat mij natuurlijk helemaal niets gebeuren. Ze moesten natuurlijk wel even wennen aan mij want ik ben een heel stuk kleiner dan hen. Dat heeft zo zijn voordelen, ik kan lekker wegkruipen in hun dikke vacht. Natuurlijk moet ik me niet teveel opdringen want dan geven ze wel duidelijk aan dat ik te ver ga. Stiekum ga ik natuurlijk wel mijn naam eer aan doen.

Wij kunnen achter de camping in het bos lekker ravotten en zwemmen, hopelijk straks samen met heel veel hondenvriendjes.